Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Picture it perfect

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maybel Syco

avatar

PROFIELAantal berichten : 12
IC-berichten : 1
Registratiedatum : 25-09-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Aquatic Adaption
Uiterlijke leeftijd: 15
Quote: Human nature is like water; it takes the shape of its container

BerichtOnderwerp: Picture it perfect   zo nov 12, 2017 8:35 pm


Bij iedere stap sloeg de om haar nek hangende camera lichtjes tegen haar borst. En iedere keer ging het gepaard met een tikkend geluid, veroorzaakt door het gele jurkje, dat de wind om haar heen deed fladderen. Maybel glimlachte. Als ze ergens een classy Marilyn Monroe-moment zou moeten beleven, zou ze toch kiezen voor deze plek. Hoewel ze hier nog korter dan een dag was, voelde het zand waar ze doorheen probeerde te ploeteren vertrouwd. Ze was opgegroeid in het bijzijn van een baai, maar deze open, uitnodigende zee leek toch een grotere kracht op haar uit te oefenen dan thuis. Hoewel thuis... Gezien haar gezin nu hier was, was de plek waar hun oude, verlaten huis stond niet meer thuis. Ook al had ze moeite met het accepteren van het feit dat van hun oude, vertrouwde plekje weinig over was, wist ze dat haar thuis lag waar haar hart lag. En dat was en bleef bij haar familie. Wat het geheel minder treurig maakte, was de spannende nieuwigheid van de lus. Natuurlijk wist ze hoe een lus werkte -ze had als kind immers tijd bij Melvin doorgebracht- maar nooit eerder had ze er ook echt gewoond. Betekende dat dat ze nu, net als haar vaders, niet meer verouderde? En hoe zou ze het vinden om iedere dag dezelfde dag te beleven? Het zou vreemd worden allemaal, maar het was een offer dat ze bereid was om te maken. Als haar vaders en broers maar gelukkig waren.

Inmiddels was ze tevreden met de afstand die ze tot de zee had ingenomen, het plaatje dat haar camera zou vastleggen. Even bekeek ze het licht door enkel haar oogharen en haalde het fototoestel van haar nek om het op de juiste manier in te stellen. Er waren niet veel dingen die aangepast konden worden, gezien de brunette een ongeveer veertig jaar oude Yashica in haar handen hield. Maybel kneep haar ene oog dicht, hief de camera en bekeek de omgeving nog eens door haar lens tot ze tevreden was. Klik. Het kapje werd weer over de lens gedraaid terwijl ze haar vrijwel meest waardevolle bezit weer opborg. Ze zuchtte. De golfjes kalmeerde haar. Dit was een goede plek. Maybel had Sata na haar aankomst al wel gezien, maar hem gevraagd of ze op een wat rustigere plek konden bijpraten. Of hij haar, zodra hij had geluncht, kon ontmoeten op de plek die ze het eerst had gezien toen ze de vuurtoren uit- en een nieuwe wereld instapte. Het strand. Dus begroef ze de neuzen van haar schonen een stukje het zand in terwijl ze haar grote broer opwachtte.

@Sata Syco_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Picture it perfect
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: