Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 23
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   di jul 18, 2017 6:57 pm


I'll never be the same, if we ever meet again
Won't let you get away, said, if we ever meet again
This free fall's, got me so
Kiss me all night, don't ever let me go
I'll never be the same
If we ever meet again

Een van de eerste dingen die haar werden verteld, was dat ze moest uitkijken voor Hollows. Al had de persoon die haar dat had uitgelegd het zeekoeien genoemd, dan was ze er nog niet van onder de indruk, ze had namelijk geen flauw idee wat Hollows waren. Dat had ze ook meteen aan die persoon uitgemaakt. Het waren een soort schaduwmonsters die je bijzonderheid konden afpakken, eventjes heel kort samengevat. En dat vond Adore behoorlijk fucked up. Want ze was hier eigenlijk gekomen om er voor te zorgen dat ze veilig was, veilig voor het Vaticaan dat haar al haar hele leven achter na zat. En vervolgens kwam ze erachter dat ze helemaal niet zo veilig was. Nou, dat zouden ze nog wel eens zien. Ze was verdomme de dochter van een godin, wat ging een of ander monster haar aandoen? “Nou, laat het duidelijk zijn dat ik in de ochtend gewoon ga hard lopen. En als er dan zo’n Hollow komt, nou ja, dat is dan gewoon een extra training, toch?” Misschien was ze roekeloos bezig op deze manier, maar Adore was niet het type meisje dat zich liet opsluiten. Niet nadat ze bijna 2000 jaar als slaaf van het Vaticaan had geleefd. Ze vond het prima met die Hollows.

Vandaar dat ze die ochtend dan ook gewoon langs de meadow aan het hardlopen was. Het zonnetje scheen zachtjes op haar huid, haar hoofd was licht bezweten. In haar oren had ze de oortelefoontjes van haar telefoon gedaan. Omdat ze 3000 jaar oud was, ging ze echt wel mee met haar tijd. Als ze niet met de tijd mee zou gaan, zou ze echt wel opvallen. Bovendien was het besturen van een mobiele telefoon nou echt weer niet zo’n verschrikkelijk bijzondere kunst. Muziek zorgde ervoor dat ze ’s ochtends lekker kon hardlopen. De muziek liet haar verder gaan, haar uitersten opzoeken. Het hoorde echt bij haar ochtendritueel. Vaak ging ze eerst hardlopen, en dan pas zichzelf klaar maken. Dan had ze elke ochtend in ieder geval al een heerlijk uurtje gesport en kon ze dan met de rest van haar dag beginnen. Bovendien was het ook een manier voor haar om na te denken. Haar benen namen zichzelf wel mee, ondanks dat ze nu op een nieuwe locatie was. Vaak overdacht ze haar leven, overdacht ze de tragedies, maar ook de gelukkige momenten die ze had gevoeld in haar leven, zoals het ontmoeten van haar moeder.

De demigodin sloeg een hoek om en sloot eventjes haar ogen. Ze genoot van de muziek, maar ook van de rust om zich heen. Totdat deze rust opeens flink werd verstoord. Ze liep tegen iets of iemand aan, en voelde zichzelf naar achteren vallen. Adore kwam hard op haar billen terecht en rolde bijna naar achteren, met zoveel kracht klapte ze naar achteren. “What the…” kwam er uit haar mond en ze opende haar ogen. Tegenover haar stond een of andere chick. “What the fuck doe jij hier, kan je niet uitkijken ofzo?” Met een pijnlijk gezicht wreef ze over haar billen. “Argh” gromde ze geïrriteerd en ze stond op. Met een geïrriteerde blik keek ze het meisje aan en kwam voorzichtig overeind. “Wat doe je eigenlijk hier? Moet je niet in het huis zijn, voor die Hollows ofzo?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   di jul 18, 2017 10:58 pm

Omdat het kennelijk de normaalste zaak van de wereld was, was ze vandaag werkelijkwaar vroeg opgestaan om bij het ontbijt te zijn. Er waren twee dingen waar ze absoluut niet van hield; vroeg opstaan en socialiseren. Nu, als je die twee dingen in één bracht en dat 'ontbijt' noemde, had je geen gelukkige Mindo aan tafel. Dus nadat ze kwaad wat toast en een ei naar binnen had geschoven, zonder ook maar echt te praten met alle freaks, was ze naar buiten gegaan. Nu was het eigenlijk nog altijd off-limits om het dorp en de natuur in te gaan, had niemand een woord gerept over de tuin. Dus dat was waar Mindo heen ging, op een eenmalige ochtend wandeling en duidelijk niet met het beste humeur.
Toen ze er echter achter kwam dat de tuin bijzonder ruim was en uiteindelijk zelfs bij een aantal enorme velden uit kwam, luchtte haar dat wat op. Ze vond uiteindelijk een grote eik waaronder ze ging zitten en dingen neer begon te krabbelen in haar lederen notitieboek, dit keer zonder gestoord te worden door de regen. Immers had ze de vorige dag een geniaal idee gekregen; ze ging een encyclopedie schrijven over alle peculiarities die ze tot nu toe was tegen gekomen, van A tot Z. Echter ging dat wat minder goed op het moment, gezien ze halverwege wegdoezelde in het zwakke ochtend zonnetje. Het was uiteindelijk het geknars van kiezeltjes die haar wakker lieten worden, gelukkig was ze geen diepe slaper. Het meisje geeuwde eens en rekte zich uit, waarna ze haar notitie boek terug in haar tas stopte en opstond. Net toen ze echter de kiezelweg opliep, kwam de tegenligger die haar had gewekt de hoek om. De idioot had kennelijk totaal niet opgelet en botste vol tegen haar aan, waardoor ze beide pijnlijk op de grond terecht kwamen. Mindo schaafde haar armen aan de kiezels en haar rugzak kwam los van haar rug.“What the…” Ja, dat kon ze wel zeggen. Pijnlijk wreef ze over haar pols, waarmee ze de val naar had opgevangen. “What the fuck doe jij hier, kan je niet uitkijken ofzo?” Wat? De blonde chick veegde het stof van haar billen af. "Ík moet uitkijken? Volgens mij ben jij hier degene die als een fucking kip zonder kop de hoek om komt stormen!" Brieste ze kwaad en kwam overeind, waarna ook zij het stof van haar kleding afsloeg en haar rugtas ruw van de grond af trok. Met dit mens was ze nog niet klaar. “Argh” gromde de ander geïrriteerd en stond op. “Wat doe je eigenlijk hier? Moet je niet in het huis zijn, voor die Hollows ofzo?” Mindo keek haar woedend aan, kleine vlammetjes vormden zich aan haar vingertoppen, een bijverschijnsel dat wel eens gebeurde wanneer ze kwaad was. "Heb je überhaupt hersencellen rond ratelen in dat mooie koppie van je? Er zijn geen fucking Hollows in de tuin, enkel buiten het huis," Grauwde ze de ander toe. Zelfs als ze hier rondliepen, dan alsnog zou het hypocriet van haar zijn als ze Mindo op haar kop gaf, maar vervolgens zelf hier met haar ogen dicht als een idioot rond aan het drentelen was. Het meisje klopte nog wat stof van haar jack af en merkte toen de scheur die in haar mouw was ontstaan door de val. "Well, shit," Klonk er duidelijk geërgerd. "Je wordt bedankt," beet ze de ander toe. Allicht een beetje té pissig, maar goed, ze had nu eenmaal een nogal opvliegerig en vurig karakter.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 23
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   wo jul 19, 2017 2:23 pm


I'll never be the same, if we ever meet again
Won't let you get away, said, if we ever meet again
This free fall's, got me so
Kiss me all night, don't ever let me go
I'll never be the same
If we ever meet again

Deze dag begon in ieder geval alweer geweldig. Los van het hardlopen was het echt verschrikkelijk, ze was namelijk tegen een of andere idioot gebotst. Daardoor was ze op de grond terecht gekomen. Damn, dat deed verdomd veel pijn op haar stuitje. Bovendien kwam er ook nog eens bij dat er allemaal kiezels lagen. Het deed pijn aan haar handen en haar billen. Voorzichtig was ze opgestaan, terwijl het meisje voor haar stond te tieren. “Ik moet uitkijken? Volgens mij ben jij hier diegene die als een fucking kip zonder kop de hoek om komt stormen.” Adore opende haar mond om vol tegen het meisje in te gaan, maar sloot toen haar mond weer. Oké, daar had het meisje een punt, misschien was dat niet haar beste keuze geweest. “Je had ook gewoon op zij kunnen stappen” bracht Adore ter verdediging in. Het was eigenlijk Adore haar plan om gewoon door te lopen na deze ongemakkelijke ontmoeting, maar het meisje was nog niet klaar met haar. “Heb je überhaupt hersencellen rond ratelen in dat mooie koppie van je? Er zijn geen fucking Hollows in de tuin, enkel buiten het huis.” Haar mond zakte even open van verbazing. Oké, ging deze chick hier nu echt over door? Adore voelde hoe de woede in haar naar bovenkwam. “Rustig blijven, Adore” zei ze tegen zichzelf “Het is maar een domme sterveling. Ze kan er niets aan doen, ze is minder intelligent dan jij.” Maar toen het meisje over haar mouw begon was dat de druppel.

“Jeetjemina, wat sta jij je verschrikkelijk aan te stellen, zeg” kwam Adore tot de conclusie en ze deed een paar stappen in de richting van het meisje “Geef me een naald en draad, en dat lullige scheurtje van je heb ik zo gemaakt. Misschien neem ik ook wel meteen je mond mee, want wat een bullshit komt daaruit zeg. Hoe oud ben je, elf?” Ze kwam dichter op het meisje af. “Hoe de FUCK moet ik weten waar Hollows zitten en waar niet? Ik ben fucking gisteren aangekomen en als niemand mij dat verteld, hoe de fuck moet ik dat dan weten?” Ze voelde zichzelf bozer worden, agressiever. “Wie denk je wel eigenlijk niet dat je bent, om mij dom te noemen? Heb je wel eens naar je eigen herseninhoud gekeken, want dat is volgens mij ook niet veel soeps hè? I mean, jij had ook gewoon voor mij uit kunnen kijken en een stap opzij kunnen doen, maar nee, je moest zo nodig in de weg gaan staan en vervolgens een heel drama gaan maken om letterlijk niks.” Adore stond nu vlak voor het meisje en keek haar recht aan.

“Nou, dan heb je nu de verkeerde voor je, want ik ben ten eerste al helemaal niet onder de indruk voor je en ten tweede ook al helemaal niet bang voor je. So calm the fuck down en ga verder waar je mee bezig was.” Met een duistere blik deed Adore een stapje achteruit. Wie dacht deze chick wel niet wie ze was? En tegen wie dacht ze dat ze het had?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   wo jul 19, 2017 8:23 pm

“Jeetjemina, wat sta jij je verschrikkelijk aan te stellen, zeg” Mindo keek haar ongelovig aan, met een blik die 'bitch please' schreeuwde. Toen ze ook nog eens dichterbij kwam keek ze haar vurig aan, als ze het maar niet in haar kop haalde om haar aan te raken. "Je ramt zonder uit je doppen te kijken tegen me aan durft me daarvoor uit te schelden, maar ik moet me niet aan stellen? Jesus christ," blies ze de ander toe. “Geef me een naald en draad, en dat lullige scheurtje van je heb ik zo gemaakt. Misschien neem ik ook wel meteen je mond mee, want wat een bullshit komt daaruit zeg. Hoe oud ben je, elf?” Ze kwam nog dichterbij en Mindo liet een haast dierlijk gegrom horen. "Blijf uit m'n buurt," Klonk er enkel laag en waarschuwend, een stuk kalmer dan eerst. Ze moest het niet in haar hoofd halen om haar aan te raken, want dan zou ze deze chick met liefde in een geroosterde marshmallow veranderen. “Hoe de FUCK moet ik weten waar Hollows zitten en waar niet? Ik ben fucking gisteren aangekomen en als niemand mij dat verteld, hoe de fuck moet ik dat dan weten?” Ze rolde met haar ogen bij die woorden. “Wie denk je wel eigenlijk niet dat je bent, om mij dom te noemen? Heb je wel eens naar je eigen herseninhoud gekeken, want dat is volgens mij ook niet veel soeps hè? I mean, jij had ook gewoon voor mij uit kunnen kijken en een stap opzij kunnen doen, maar nee, je moest zo nodig in de weg gaan staan en vervolgens een heel drama gaan maken om letterlijk niks.” Het kreng keek haar recht aan en Mindo ontmoette woedend haar blik, ze was op alle verkeerde knopjes aan het drukken. “Nou, dan heb je nu de verkeerde voor je, want ik ben ten eerste al helemaal niet onder de indruk voor je en ten tweede ook al helemaal niet bang voor je. So calm the fuck down en ga verder waar je mee bezig was.” Nu stapte zij iets naar voren en stak haar vinger dreigend naar haar uit. "Nu moet je eens heel goed luisteren, litte shit," Ze besloot het feit dat de ander een stukje langer dan zijzelf was maar even te negeren. "Het spijt me zeer, maar met m'n peculiarity kan ik niet door objecten heen kijken, om idioten te zien aan komen hollen. Hoe verwacht je dat ik je ooit had moeten zien? Besides, tenzij ik plots blind ben geworden ben jij degene die met z'n ogen dicht aan kwam stormen," Ze snoof duidelijk geagiteerd. "Wie denk je wel niet dat je bent? God ofzo? Er lopen hier fucking monsters rond die je zo recht naar de hel zouden kunnen helpen, maar je doet niet een klein beetje moeite om rond te vragen waar ze precies zitten? En geef me niet het excuus dat je hier nieuw bent, doll, want dat ben ik even goed," Ze gunde haar nog een vurige blik waarna ze langs het meisje heen stapte, waarbij ze expres met haar schouder nog even tegen haar aanbeukte. "Fucker," Sprak ze onder haar adem, waarna ze van plan was haar weg terug naar het huis te vervolgen, haar humeur nu nog slechter dan eerder.

Note; Mindo en Adore botsen zo erg omg prachtig dit :'D

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 23
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   wo jul 19, 2017 9:09 pm


I'll never be the same, if we ever meet again
Won't let you get away, said, if we ever meet again
This free fall's, got me so
Kiss me all night, don't ever let me go
I'll never be the same
If we ever meet again

Het meisje begon het temperament van Adore behoorlijk te testen, want God, wat voelde Adore zich opgefokt. Het was allemaal begonnen met het simpel tegen iemand aanlopen. Misschien had het meisje wel een verschrikkelijk ochtendhumeur? Dat kon dan wel zo zijn, maar dit was niet het moment om het op Adore af te reageren. Oké, misschien had ze beter moeten uitkijken, maar de manier waarop de chick tegenover haar een scène aan het schoppen was, was totaal overdreven en niet nodig. Adore had haar een rant gegeven en was eigenlijk van plan om het hier bij te laten, maar het meisje moest zo nodig nog meer drama schoppen. Ondanks dat het meisje kleiner was dan haar, had ze een behoorlijk volume. Geïrriteerd keek ze het donkerharige meisje aan. Ook stak het meisje een vinger naar haar uit, die Adore geïrriteerd weg sloeg. Het meisje moest haar één keer aanraken. Één keer zou genoeg zijn om de hele toorn van Adore op haar te laten afvuren. Want ze was gewoon bezig met haar ochtendloopje, en die werd nu gewoon verstoord. “Wie denk je wel niet dat je bent? God ofzo?” Instemmend knikte Adore. Ja, eigenlijk wel ja. “Er lopen hier fucking monsters rond die je zo recht naar de hel zouden kunnen helpen, maar je doet niet een klein beetje moeite om rond te vragen waar ze precies zitten? En geef me niet het excuus dat je hier nieuw bent, doll, want dat ben ik even goed.”

Met deze woorden draaide het meisje zich om, waarbij ze nog eventjes tegen Adore haar schouder aanknalde. Oké, deze vorm van lichamelijk contact was de druppel. Adore stond op ontploffen. Zo snel als ze kon liep ze op het meisje af en gaf haar een klap op haar achterhoofd, en een flinke duw in haar rug. “JA! Je hebt fucking gelijk, I am a motherfucking goddess, so you better show some respect” gilde ze tegen het meisje. Technisch gezien was dat niet helemaal waar, want ze was de dochter van een godin, maar hé, het meisje kende haar niet, dus boeiend. “Sorry dat ik niet het perfecte leven leef zoals jij en niet alles vraag zoals jij het had gedaan, maar hé, zo’n enorme drama queen als jij zou ik in mijn leven niet willen zijn. Sorry dat het een beetje overweldigend is om hier opeens te zijn en sorry dat ik fucking tegen je aan liep. En weet je, ik wou nog aanbieden om je jasje te maken, omdat ik het rot voor je vond dat het kapot is, maar nu ik er zo over nadenk, hoop ik dat jij en je kutjasje worden opgevreten door alle Hollows die hier rond lopen.”

Agressief liep ze verder op het meisje af en stootte hard met haar schouder tegen de schouder van het meisje aan, zoals zij eerder bij haar had gedaan. “Sorry, ik liep met mijn ogen dicht, ik had je niet gezien” gromde ze razend, als een reference naar wat er eerder was gebeurd.


OOC: ADORE IS ZO PRESSED IK GIL HAHAHAHAA. Ze zijn ook echt tegenpolen zoals ik in het kletstopic al zei ;---; blond - donker haar, water manipulation - fire manipulation, lang - kort
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   do jul 20, 2017 6:03 pm
Op haar uiterst retorische vraag of ze een God was, knikte de freak instemmend. Oh geez, met wat voor arrogante zak had ze nu weer te maken? Wat was haar peculiarity, een idioot zijn? Mindo was er volledig klaar mee en stapte langs haar heen weg, waarbij ze expres nog even met haar schouder tegen het meisje aan beukte onderweg terug. Dat moet kennelijk de druppel zijn geweest want voordat ze het wist klonken er opnieuw het geknars van kiezels achter haar gevolgd, door een scherpe pijn op haar achterhoofd en een duw die haar bijna haar evenwicht deed verliezen. Mindo draaide zich met een ruk om, haar ogen spuwden vuur. Dit mens was duidelijk de grens ver over gegaan. “JA! Je hebt fucking gelijk, I am a motherfucking goddess, so you better show some respect” gilde ze hysterisch. Op het moment was Mindo volledig klaar om met haar op de vuist te gaan, grof vechten zoals ze dat al vaak genoeg op straat had gedaan. “Sorry dat ik niet het perfecte leven leef zoals jij en niet alles vraag zoals jij het had gedaan, maar hé, zo’n enorme drama queen als jij zou ik in mijn leven niet willen zijn. Sorry dat het een beetje overweldigend is om hier opeens te zijn en sorry dat ik fucking tegen je aan liep. En weet je, ik wou nog aanbieden om je jasje te maken, omdat ik het rot voor je vond dat het kapot is, maar nu ik er zo over nadenk, hoop ik dat jij en je kutjasje worden opgevreten door alle Hollows die hier rond lopen.” Yeah, dat ging haar dus echt te ver. Toen de ander ook nog eens op haar af liep en tegen haar schouder aan liep, werd het er niet bepaald beter op. “Sorry, ik liep met mijn ogen dicht, ik had je niet gezien” Genadeloos hard trapte Mindo tegen haar schenen, zodat ze onderuit zou gaan op de harde kiezelgrond. " Blijf met je klauwen van me af, jij vieze, achterbakse bitch," Ze spuugde naast haar op de grond. "Hoe durf je ook maar één woord over mijn leven te reppen, je hebt geen idee wat ik heb moeten doen, hoeveel moeite ik heb moeten doen om hier levend te staan, fucker!" Er was geen twijfel meer aan dat Mindo nu behoorlijk kwaad was. "Een godin zeg je? Oh please, je bent nog meer een kind dan ik ben!" Ze lachte spottend. "Dan ben ik zeker satan hemzelf, hm? Alleen goedgelovige idioten geloven in goden!"


note;; haha ja true!! Dit wordt een epic bitch fight oh boi

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 23
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   do jul 20, 2017 10:08 pm


I'll never be the same, if we ever meet again
Won't let you get away, said, if we ever meet again
This free fall's, got me so
Kiss me all night, don't ever let me go
I'll never be the same
If we ever meet again

Deze discussie was compleet aan het misgaan. Er was lichamelijk contact bijgekomen. Maar het meisje had het over zichzelf afgeroepen. Ze was een streep te ver gegaan en Adore had redelijk veel geduld, zeker met mensen die minder intelligent dan haar bleken te zijn, maar dit meisje ging gewoon te ver. Razend was ze tegen het meisje aangelopen, met een ironische opmerking naar het feit dat ze eerder tegen haar was aangelopen, maar het meisje besloot het daar niet bij te laten en trapte Adore tegen haar schenen. Daardoor viel de blonde demigodin voor over en landde op de harde kiezels. “Fuck” piepte het meisje, toen er een pijnscheut door haar handen ging. Doordat ze zichzelf met haar handen had opgevangen, werden haar polsen wat zwakker. Ondertussen begon het meisje tegen haar te tieren. “Blijf met je klauwen van me af, jij vieze, achterbakse bitch. Hoe durf je ook maar één woord over mijn leven te reppen, je hebt geen idee wat ik heb moeten doen, hoeveel moeite ik heb moeten doen om hier levend te staan, fucker.” Deze woorden raakten Adore diep. Heel erg diep. Maar ze werd er niet verdrietig van, ze werd er razend van. Maar daar bleef het niet bij.

“Een godin, zeg je? Oh please, je bent nog meer een kind dan ik ben. Dan ben ik zeker Satan hemzelf, hm? Alleen goedgelovige idioten geloven in goden.” Dit was het. Woede verblindde Adore. Met een ruk stond ze op, ze liep recht op het meisje af, balde haar vuist en gaf haar rechtstreeks een stoot in het gezicht. “Je houdt je fucking bek over goden en godinnen, arrogante, in je eigen kont gekeerde trut, zeker als je niet weet waar je het over hebt.” Ze stapte naar het meisje toe, trok haar aan haar haren naar de mond van Adore, zodat haar mond vlakbij de oor van het meisje was. “Ik ben Adore de Medici, dochter van Aphrodite, de godin Aphrodite, de godin die jouw hele liefdesleven naar de klote kan helpen, al zou ik niet weten welke idioot, man of vrouw, er met jou zou willen zijn. Ik leef al 3000 jaar op deze aarde, en jij weet helemaal NIKS over overleven, jij weet niet wat IK heb moeten doorstaan om hier überhaupt levend te kunnen staan.” Adore liet het meisje los en duwde haar weg. Haar handen bloedden, door de kiezels op de grond. Ze snoof diep.

“Denk je nou echt dat ik je niet aan kan? Ik heb in die 3000 jaar wel interessantere dingen voorbij zien komen, dan een zielig figuur dat de tent afbreekt over zoiets stoms” daagde Adore het meisje tegenover haar uit. Ze had niet gedacht dat haar eerste ontmoeting met iemand in de lus zo negatief zou zijn, maar ergens was het wel lekker om haar frustraties op iemand te kunnen botvieren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   zo jul 23, 2017 12:16 am
Door haar trap viel ze op de grond, waardoor ze haar polsen openhaalde aan de kiezels die genadeloos naar boven staken. Mooi zo, ze verdiende het. Mindo was het zat, zo ongelooflijk zat. Iedereen zag haar enkel voor hoe ze eruit zag; een dun poppetje met een kleine herseninhoud die met een snip van je vingers gebroken kon worden. Had iemand überhaupt een idee van de dingen die haar aangedaan waren? Hoeveel moeite ze had moeten doen om hier te staan, heel en al. Het maakte haar furieus en vastbesloten om te laten zien wat ze wel niet in haar mars had. Ze had echter niet verwacht dat haar opmerking over de goden zo hard aan zou komen. Het meisje stond op en zonder haar ook maar enige kans te geven om zich te beschermen gaf de ander haar een klap in het gezicht. Mindo liet een gepijnigd geluid horen en sloeg haar handen over haar neus. “Je houdt je fucking bek over goden en godinnen, arrogante, in je eigen kont gekeerde trut, zeker als je niet weet waar je het over hebt.” Toen ze haar vingers weghaalde zat er bloed aan. Met een bloedende neus keek ze woeden op naar de vreemdeling die haar dit had aangedaan. Waar de hell ging dit nog over? Ze bleef zeiken over wat een stennis zij schopte, maar Mindo was dit keer niet degene die was begonnen met geweld gebruiken. Echter, als het een gevecht was wat dit arrogante kind wilde, kon ze het krijgen ook. Mindo werd bij haar haren getrokken en een stel lippen werden naar haar oor gebracht. “Ik ben Adore de Medici, dochter van Aphrodite, de godin Aphrodite, de godin die jouw hele liefdesleven naar de klote kan helpen, al zou ik niet weten welke idioot, man of vrouw, er met jou zou willen zijn. Ik leef al 3000 jaar op deze aarde, en jij weet helemaal NIKS over overleven, jij weet niet wat IK heb moeten doorstaan om hier überhaupt levend te kunnen staan.” Ze kwam los en Mindo stroopte haar mouwen op. Oh, ze zou nu niet meer wegkomen. "Jezus, als jij een godin moet voorstellen is deze wereld volledig verdoemd," Ze wist een hatelijke grijns op haar gezicht te drukken. "Ik ben niet bang voor een narcistisch poppetje, als je dat soms dacht. Je grote praatjes zijn niets behalve lege inhoud," Ze liet haar rugzakje op de grond vallen, zodat die veilig achter haar lag. “Denk je nou echt dat ik je niet aan kan? Ik heb in die 3000 jaar wel interessantere dingen voorbij zien komen, dan een zielig figuur dat de tent afbreekt over zoiets stoms”Ze rolde duidelijk verveeld met haar ogen. "Hou toch op met je fucking gelazer over dat je wel 3000 jaar oud zou zijn. Jezus, verzin iets beter; iemand met 3000 jaar levenservaring zou op z'n minst iets van een herseninhoud moeten hebben," Ze veegde de druppels bloed onder haar neus weg en zonder te twijfelen ramde ze haar vuist richting het gezicht van het meisje. "Iemand met 3000 jaar aan levenservaring zou niet zo fucking kortzichtig zijn als jij, zou weten hoe deze zieke wereld in elkaar steekt; denk je echt dat je met één blik kan zien wie ik ben?" Woede raasde door haar lichaam. "Ik ben geboren tussen de goorste junkies van de duisterste straten, zonder dat iemand me ook maar één kans gaf om me te bewijzen. Ik heb me hele fucking leven moeten vechten om überhaupt uit die plaats te komen. Dus hoe durf je. Hoe durf je eerst zo lomp te zijn om me omver te lopen, me vervolgens de schuld daarvan te geven en uiteindelijk te doen alsof je een verdomde godin bent die mij in en uit kent, zonder dat je überhaupt mijn naam weet," De emoties raasden door haar heen en ze moest een aantal keer diep adem halen om niet uit elkaar te spatten. Verdomme, ze had er toch meer over zichzelf uitgegooid dan ze had gewild. Niemand hoefde haar verleden te weten, maar in de hitte van het moment had ze zich mee laten slepen. Mindo balde haar vuisten, maar liet ze uiteindelijk weer ontspannen, gefrustreerd om het feit dat dit kind haar zo makkelijk uit de tent had weten te lokken. "Fuck, dit is het allemaal niet waard; Laat me met rust,"grauwde ze de ander toe.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 23
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   zo jul 23, 2017 2:18 pm


I'll never be the same, if we ever meet again
Won't let you get away, said, if we ever meet again
This free fall's, got me so
Kiss me all night, don't ever let me go
I'll never be the same
If we ever meet again

Dat ze fysiek geweld toe zou passen, was niet iets wat ze van tevoren gepland had. Adore was geen voorstander van geweld, net als haar moeder, de liefdesgoding Aphrodite. Maar het werd zwart voor haar ogen op het moment dat het meisje over goden was begonnen. Adore wist niet waar het vandaan kwam, misschien was het omdat haar moeder een godin was, dat ze daarom agressief werd als er slecht over gesproken werd? Adore had dit ook nog nooit meegemaakt. In Griekenland zei niemand iets slechts over de goden, omdat iedereen erin geloofde en in Italië speelde alleen het katholieke geloof, een geloof waar Adore ook respect voor had. Maar dit meisje haalde het bloed onder haar nagels vandaan. “Hou toch op met je fucking gelazer over dat je wel 3000 jaar oud zou zijn. Jezus, verzin iets beters: iemand met 3000 jaar levenservaring zou op z’n minst iets van een herseninhoud moeten hebben.” En zodra het meisje deze woorden had gesproken, wilde Adore weer op haar aflopen, op haar de aframmeling van d’r leven te geven. Maar het meisje was haar voor, en kreeg zij ook een vuist in haar gezicht, net zoals zij eerder had gedaan.

Met een gil deed Adore een paar stappen achteruit, als kracht van de vuist in haar gezicht en klapte vervolgens dubbel. Haar handen grepen naar haar neus, waar ze warm bloed uit voelde komen. “Iemand met 3000 jaar aan levenservaring zou niet zo fucking kortzichtig zijn als jij, zou weten hoe deze zieke wereld in elkaar steekt; denk je echt dat je met één blik kan zien wie ik ben? Ik ben geboren tussen de goorste junkies van de duisterste straten, zonder dat iemand me ook maar één kans gaf om me te bewijzen. Ik heb me hele fucking leven moeten vechten om überhaupt uit die plaats te komen. Dus hoe durf je. Hoe durf je eerst zo lomp te zijn om me omver te lopen, me vervolgens de schuld daarvan te geven en uiteindelijk te doen alsof je een verdomde godin bent die mij in en uit kent, zonder dat je überhaupt mijn naam weet.” Tranen begonnen over de wangen van Adore te lopen, niet omdat ze verdrietig was, maar omdat ze zo kwaad was en omdat haar neus verschrikkelijk veel pijn deed. Het verhaal van het meisje deed haar niks. Misschien had het haar wat gedaan als het om andere omstandigheden ging, maar waar het meisje Adore om haatte, deed zij nu zelf ook. Het meisje wilde weglopen, maar daar was Adore niet van gediend.

“Blijf fucking staan, what kind of pussy are you?” gromde Adore razend. Haar ademhaling werd zwaarder. “Jij hebt een hekel aan wat ik doe, maar doe jij nu niet PRECIES hetzelfde? Ik vind je verhaal heel zielig en ontroerend hoor, maar heb JIJ enig idee waar IK vandaan kom? Denk je dat ik geen idee heb hoe deze wereld in elkaar steekt? Het is alleen maar jijzelf. Jijzelf en niemand anders, want als jij er niet voor jezelf bent, doet niemand het.” Ze deed een paar stappen naar het meisje, veegde haar tranen en het bloed weg en keek met zware ademhaling naar het meisje. De sfeer was nu zo breekbaar, er hoefde maar één ding te gebeuren en Adore zou ontploffen en haar volledige mutatie op het meisje loslaten. En dan zou ze waarschijnlijk het huis moeten verlaten “Ik ben opgegroeid met maar één ouder, ik hoor mijn moeder alleen maar door mijn hoofd, ik ben op mijn zestiende door vier mannen verkracht en vervolgens heb ik 1500 jaar als slaaf van het Vaticaan geleefd. Vervolgens ben ik opgenomen in één van de rijkste families van Rome, om daar erachter te komen dat mensen je alleen maar mogen als je geld had. Geld en macht. Dus als iemand weet hoe deze wereld in elkaar steekt, ben ik het wel.”

Adore haalde diep adem. “Het spijt me als ik tegen je aan ben gelopen, en dat je jasje nu kapot is. En het spijt me als ik je het idee heb gegeven dat ik beter ben dan jij of dat ik je door en door kende, want dat was niet de bedoeling. Maar ik hoop dat je beseft dat JIJ precies hetzelfde doet, dus het is ironisch dat je zo razend word op mij, terwijl je jezelf een spiegel voor kunt houden en zou kunnen kijken wat je zelf misschien fout deed.” Ergens moest ze denken aan een oud gezegde. Waren de mensen die hun excuses niet aanboden veel sterker dan anderen? Adore kalmeerde en draaide zich weer om, keerde het meisje de rug toe en haalde diep adem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   wo jul 26, 2017 10:35 pm
Oh great, nu jankte ze. Mindo trok zich weinig aan van de tranen die over het gezicht van de wannabe goddess liepen, of die nu uit verdriet of uit woeden voort kwamen. Ze was er klaar mee,
dit kostte haar teveel energie en ze had moeite om zich in te houden, dus deed ze opnieuw een poging om weg te stappen en opnieuw werd ze onderschept. “Blijf fucking staan, what kind of pussy are you?” Ze bleef inderdaad staan en woedend draaide ze zich om. "I'm trying to leave before I burn you to a fucking crisp,"Snauwde ze terug. “Jij hebt een hekel aan wat ik doe, maar doe jij nu niet PRECIES hetzelfde? Ik vind je verhaal heel zielig en ontroerend hoor, maar heb JIJ enig idee waar IK vandaan kom? Denk je dat ik geen idee heb hoe deze wereld in elkaar steekt? Het is alleen maar jijzelf. Jijzelf en niemand anders, want als jij er niet voor jezelf bent, doet niemand het.” Opnieuw kwam ze dichterbij en Mindo maakte zich groot, zover ze dat kon met haar kleine bouw. Alleen over haar? Wat? Alright, misschien had ze haar geen narcistisch poppetje moeten noemen, maar ze deed dan ook niet bijzonder veel moeite om niet zo over te komen. “Ik ben opgegroeid met maar één ouder, ik hoor mijn moeder alleen maar door mijn hoofd, ik ben op mijn zestiende door vier mannen verkracht en vervolgens heb ik 1500 jaar als slaaf van het Vaticaan geleefd. Vervolgens ben ik opgenomen in één van de rijkste families van Rome, om daar erachter te komen dat mensen je alleen maar mogen als je geld had. Geld en macht. Dus als iemand weet hoe deze wereld in elkaar steekt, ben ik het wel.” Oh god, een heel levens verhaal. Mindo keek haar strak aan, niet zeker wetend of dit één grote leugen was om medeleven om te wekken. Hoe dan ook, Mindo was in een staat van woede dat zelfs het droevigste verhaal niet haar medelijden zou wekken.

Er viel een moment van stilte waarin de ander diep adem haalde. “Het spijt me als ik tegen je aan ben gelopen, en dat je jasje nu kapot is. En het spijt me als ik je het idee heb gegeven dat ik beter ben dan jij of dat ik je door en door kende, want dat was niet de bedoeling. Maar ik hoop dat je beseft dat JIJ precies hetzelfde doet, dus het is ironisch dat je zo razend word op mij, terwijl je jezelf een spiegel voor kunt houden en zou kunnen kijken wat je zelf misschien fout deed.” Zij deed hetzelfde? Wat dan? Was zij niet degene die begon over respect, die in eerste instantie tegen haar aangelopen was? Toch klemde ze haar kaken op elkaar, wetend dat ze het anders alleen maar erger zou maken. "Dat is alles wat ik wilde horen, dat eerste deel,"bromde ze binnensmonds. " 'Sorry dat ik tegen je aan liep, gaat het?' " imiteerde ze de ander haar stem. Dat was alles dat ze had hoeven zeggen en alles was helemaal oké geweest. Er viel een stilte, waarin Mindo het haar ergens nog kwalijk nam maar haar excuses wel waardeerde. Zijzelf zou ze echter niet aanbieden, maar zin om de ruzie opnieuw op te laten waaien had ze ook weer niet. Dus streek ze enkel haar kleren glad en wist ze eigenlijk niet zo goed of er nog iets te zeggen viel.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 23
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   ma jul 31, 2017 8:07 pm


I'll never be the same, if we ever meet again
Won't let you get away, said, if we ever meet again
This free fall's, got me so
Kiss me all night, don't ever let me go
I'll never be the same
If we ever meet again

Gefrustreerd had Adore zich van het meisje gedraaid. Ergens wilde ze het meisje niet meer zien, was ze er helemaal klaar mee. Ze had bloedresten onder haar neus van de klap die het meisje haar had gegeven. “Dat is alles wat ik wilde horen, dat eerste deel.” Adore glimlachte sarcastisch, maar omdat ze met de rug naar het meisje toe stond, zou die het niet zien. “Dat is duidelijk, ja.” “Sorry dat ik tegen je aan liep, gaat het?” Een glimlachje speelde rond haar lippen. Adore zuchtte even diep en veegde met de rug van haar hand de bloedresten onder haar neus vandaan. Vervolgens draaide ze zich terug naar het meisje, en glimlachte toen. Adore was weer afgekoeld, ze had eventjes haar frustraties af kunnen reageren, en nu was het weer goed. Adore was geen standaardmeisje. Heel veel meisjes hielden “grudges” als er ook maar één keer iets gebeurde. Wat dat betreft had Adore net een man kunnen zijn, want als ze eenmaal een klap had uitgedeeld, was het eenmaal over. Adore zuchtte en liep op het meisje af. “Nou ja, er is in ieder geval één voordeel aan deze ochtend” zei ze met een grijns “Deze hardloopsessie is een stuk interessanter geworden.”

Wat was het eigenlijk achterlijk waar ze om gevochten hadden. Het sloeg helemaal nergens op. En soms was het goed om dat toe te geven. Adore stak haar hand eventjes uit naar het jasje van het meisje, voelde langs de scheur die in haar jas was ontstaan. “Als je eventjes met me meeloopt naar m’n kamer, zal ik je jas eventjes maken. Dat is wel het minste wat ik kan doen nadat ik je een bloedneus heb geslagen en je ochtend heb verpest.” Ze haalde een schouder op en glimlachte, alsof ze wist dat ze iets slechts had gedaan, en het nu een beetje wilde goed maken. Al vond ze nog steeds dat het meisje ook niet aardig tegen haar was geweest. Maar goed, een excuses zou ze niet krijgen van het meisje, dat realiseerde Adore zich maar al te goed. “Zoals ik al zei, ik ben dus Adore” stelde Adore zich op een wat nettere manier voor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   ma jul 31, 2017 11:52 pm

Waarom was ze hier überhaupt nog? Ze had er weer iemand bij op haar vijanden lijstje, plus een pijnlijk gezicht. Ze hadden beide een bloedneus gekregen, dus daarin stonden ze weliswaar quitte. Het meisje had geen zin in nog meer ruzie. Verdomme, ze was hier gekomen om opnieuw te beginnen, waarom gebeurde dit dan alsnog zo vaak? Het was niet de eerste keer dat ze hier met iemand op de vuist was gegaan, oh man, vergeleken met andere ervaringen was dit nog redelijk netjes ook. Mindo snoof en veegde het laatste beetje bloed onder haar neus weg. “Nou ja, er is in ieder geval één voordeel aan deze ochtend” Ze keek zich om, enkel om daar het meisje te zien grijnzen. Een diepe, frons lag op haar gelaat en haar blik was nog even pissig als eerst. 'op z'n minst heb ik een idioot in d'r gezicht kunnen rammen', ja, ze zag hem al aan komen. Iedereen was ook fucking hetzelfde.

“Deze hardloopsessie is een stuk interessanter geworden.” Uh, alright, dat was niet bepaald wat ze verwacht had. Mindo keek haar even wat van haar stuk gebracht aan, maar zei niets. Toen de ander opnieuw de afstand overbrugde en zelfs naar haar jasje uitreikte was Mindo's eerste reactie om haar arm zo met een ruk van haar handen weg te trekken. Toen ze echter inzag dat ze enkel over de scheur streek stond ze het met tegenzin toe, waarna ze ook zelf de schade nog eens inspecteerde. Ze beet duidelijk wat somber op haar lip. Het jasje had een grote waarde voor haar en de scheur zag er rot uit. Wel shit. “Als je eventjes met me meeloopt naar m’n kamer, zal ik je jas eventjes maken. Dat is wel het minste wat ik kan doen nadat ik je een bloedneus heb geslagen en je ochtend heb verpest.” De ander haalde haar schouders op en glimlachte. Mindo zette een stap achteruit en keek haar uiterst achterdochtig aan. Wat? Wat was dit allemaal? Een of andere zieke grap van de ander? Oh vast, als ze nu mee zou gaan naar haar kamer zou ze daar met een vieze truc het gevecht verder zetten en haar gezicht nog verder verbouwen. Ze hadden zojuist ruzie gehad, tot een gevecht aan toe, Mindo had haar niets goeds gedaan, dus zou de ander dat ook niet voor haar doen. Zo was het altijd op straat gegaan; je deed niet iets zonder iets ervoor terug te verwachtten. Er waren geen goed intenties zonder reden. Zo werkte het nu eenmaal niet in de wereld waarin zij opgegroeid was. Mindo wist niet beter. “Zoals ik al zei, ik ben dus Adore” Sprak ze nu een stuk beleefder dan eerder. Mindo keek haar nog wat vijandig aan. "En nu ben je opeens wel lief?"bromde ze de ander toe. "Ik heb je zojuist op je fucking gezicht geramd, drop deze vriendelijke bullshit act, ik ben niet dom," Ze kon de ander niet geloven, waardoor ze enkel overkwam als een al even boos en agressiever kind dan dat ze was, omdat de echte redenen daarvoor veel dieper lagen. "Ik kan prima zelf naaien," Yeah, dat was een keiharde leugen en op de manier hoe ze dat binnensmonds mompelde was dat niet al te lastig om te achterhalen._________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 23
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   zo aug 13, 2017 9:09 pm


I'll never be the same, if we ever meet again
Won't let you get away, said, if we ever meet again
This free fall's, got me so
Kiss me all night, don't ever let me go
I'll never be the same
If we ever meet again

Zodra Adore weer rustig was geworden, was het tijd om dit alles te vergeten. Natuurlijk, ze zou nog wel eventjes last hebben van haar gezicht, maar om vol haat te blijven was ook niet echt iets waar Adore op zat te wachten. Ze had al niet echt veel vrienden hier, buiten Skyler natuurlijk, maar om wat meer vrienden te maken kon nooit echt kwaad natuurlijk. Helaas leek het meisje tegenover haar er anders over te denken. Nadat ze zich had voorgesteld, stelde het meisje zich nog steeds vijandig op en Adore snapte niet waarom. “En nu ben je opeens wel lief?” bromde het meisje en Adore slaakte een vermoeid zuchtje. Waarom moest ze zo moeilijk doen? “Ik heb je zojuist op je fucking gezicht geramd, drop deze vriendelijke bullshit act, ik ben niet dom.” Adore trok haar wenkbrauw op. Om te laten zien dat ze het echt goed bedoelde, hield ze nu maar eventjes braaf haar mond. “Ik kan prima zelf naaien” zei het meisje binnensmonds, maar het kwam niet heel erg overtuigend over.

“Yeah right, en ik weet hoe computers werken” grinnikte ze. Dat was deels waar. Ze wist hoe een computer aanging. Letterlijk alleen dat. Ze kon de knop aandrukken, maar verder wist ze niet echt hoe het werkte. Dat kwam omdat er tegenwoordig overal smartphones voor gebruikt werden. Een smartphone wist ze wel weer te bedienen. “Luister, ik weet dondersgoed dat jij mij net geslagen hebt, maar ik heb jou ook geslagen, remember? Dus we staan quitte in mijn ogen.” Haar licht geïrriteerde uitdrukking liet ze varen, als ze wilde dat dit tot een goed einde kwam. “Het is gewoon…je bent een van de eerste mensen die ik hier ontmoet en ik wil niet dat het nu meteen negatieve ervaring is, aangezien, ik zal eventjes even voor mijzelf spreken, ik geen idee heb hoe lang ik hier ga zijn.” Ze haalde haar schouders op. “Accepteer gewoon mijn hulp, waar ben je bang voor? Dat ik in een naald in je billen ga steken?” Bij het idee alleen al grinnikte ze zachtjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   za aug 26, 2017 4:33 pm

De laatste keer dat ze had genaaid, moest iets van een jaar terug zijn. Het was toen ook een gat in haar jasje geweest, dit keer echter aan de achter kant. Het was niet moeilijk te zien waar, ze had onhandig en rommelig de gescheurde stof weer aan elkaar geprobeerd te krijgen. Tja, dat liet wel zien hoe goed ze in staat was om met naald en draad om te gaan, maar dat zou ze deze blondie die kennelijk Adore heette dus echt niet vertellen. Toch moest het de ander wel opgevallen zijn hoe haar stem een stuk minder zeker was dan eerst en Mindo knarste daardoor geïrriteerd met haar tanden.

"Yeah right, en ik weet hoe computers werken” ongeveer 50% van wat er uit haar mond kwam was sarcastisch, daardoor had ze inmiddels wel redelijk goed door wanneer iemand ook sarcastisch was. Toch was ze verward door de ander, aant what the hell? Welke idioot die in deze tijd leefde kon niet met een computer omgaan? Had ze onder een steen geleefd? Of...was zs daadwerkelijk 3000 jaar oud? Mindo fronsde en wist absoluut niet meer wat ze moest geloven. “Luister, ik weet dondersgoed dat jij mij net geslagen hebt, maar ik heb jou ook geslagen, remember? Dus we staan quitte in mijn ogen.” in haar ogen was Adore nog steeds een bitch, maar goed, haar redenering bevatte wel iets van logistiek. “Het is gewoon…je bent een van de eerste mensen die ik hier ontmoet en ik wil niet dat het nu meteen negatieve ervaring is, aangezien, ik zal eventjes even voor mijzelf spreken, ik geen idee heb hoe lang ik hier ga zijn.” Nu wendde ze haar blik af. Wel, dat verhaal kende ze. Zijzelf was hier ook pas net, en was met meer dan de helft van de mensen die ze was tegen gekomen op de vuist gegaan, zo'n beetje. “Accepteer gewoon mijn hulp, waar ben je bang voor? Dat ik in een naald in je billen ga steken?”  ze kon niets anders dan toch zachtjes lachen om die opmerking. "Doodsbang," mompelde ze zachtjes en haast met een humoristische ondertoon . Even ontmoette haar ogen die van Adore en ze keek haar lang en peilend aan. Ach. Misschien had ze wel gelijk, wat was het ergste dat ze kon doen? Goed dan, een tweede kans. Misschien moest ze toch wat meer moeite gaan doen om eens aardiger over te komen. Hmpf. Mindo krabde vermoeid op haar achterhoofd. "Alright, fine." ze zuchtte luid en moest overduidelijk de volgende woorden eruit persen. "Bedankt," gadverdamme, wat proefde dat woord vies op haar tong. Maar goed, hierbij haar poging om eens wat aardiger te zijn. "Mindo. De naam is Mindo, trouwens."

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 23
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   di sep 12, 2017 9:55 pm


I'll never be the same, if we ever meet again
Won't let you get away, said, if we ever meet again
This free fall's, got me so
Kiss me all night, don't ever let me go
I'll never be the same
If we ever meet again

Afwachtend had Adore het meisje aangekeken. Uiteindelijk kwam er een humoristische ondertoon uit het meisje, toen ze “Doodsbang” zei. Adore glimlachte vriendelijk. Ze was blij dat het meisje nu tenminste iets aardiger tegen haar deed. De bedoelingen van Adore waren oprecht geweest en ze had bij geen enkele bedoeling de intentie om het meisje iets aan te doen. Het enige wat ze wilde doen was de jas van het meisje maken. Dat was het minste wat ze kon doen voor haar. Ze zag hoe het meisje op haar achterhoofd krabde en uiteindelijk toegaf: “Alright, fine.” Met een brede grijns keek Adore haar aan. Nice! “Bedankt.” Ze knikte naar het meisje. Het meisje stelde zich voor als Mindo. “Mindo. Wat een mooie naam! Origineel!” zei Adore uiteindelijk en maakte een uitnodigend gebaar richting het gebouw van mevrouw Bluebonnet. “Oké, Mindo, volg mij, dan zal ik je naar mijn kamer brengen en kan ik je jasje gaan maken.” Met een grijns draaide ze zich om en begon in de richting van het gebouw te lopen.

Topic uit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
ღ Baby, tell me what's your story, I ain't shy, don't you worry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» My story Corner
» Samuël Ferdinandus // Unbelieveable Story's

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s :: m e a d o w
-
Ga naar: