Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Wolves Without Teeth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Link Graves
Inside Storm
Inside Storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 37
IC-berichten : 27
Registratiedatum : 08-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Link, Haythel, Seji, Jinn, Zeal, JR, Gerome, Elesis, Namida, Tissa, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weather || Split Persona
Uiterlijke leeftijd: 18 years
Quote: My angel and my demon like talking to each other, but I just can't seem to understand them.

BerichtOnderwerp: Re: Wolves Without Teeth   ma nov 13, 2017 9:02 pm


Een vraag werd gesteld over zijn verblijf. Simpele gewoonlijke chit chat, gemaakt om te voorkomen dat de sfeer ongemakkelijk of te intens werd. Tegen zijn wil in kreeg hij antwoord op haar eigen gestelde vraag van haarzelf. Twee weken. Oké cool. Het boeide hem dus geen ene flikker, maar dat zag zij zelf vast ook wel in, toch? Het was haar energie die ze eraan verspilde. Rhett zou er niet op in gaan. Hij vroeg haar enkel waarom ze nog interesse toonde in een jongen die ze overduidelijk niet mocht. Ze haalde enkel haar schouders op. "I'm just a nice person. Also, it's pretty normal to chit-chat while playing a game, dude." was haar reden. Rhett grijnsde wat. ”It’s faking an interest and attitude in the hope it stays sweet and nice. It’s just a lie. I strongly dislike lying people,” gaf Rhett zijn mening daarover. Hij had niks tegen een goed gesprek, maar aangezien het duidelijk was dat de twee elkaar niet mochten, waarom nog proberen? Diana zou toch niks goeds in hem zien. Het leek hem meer dan logisch dat de twee dit enkel deden omdat ze niks beters te doen hadden. Nog een doelloos gesprek vol leugens erbij snakte Rhett niet naar.

De laatste kaart werd neergelegd. Rhett hoefde zijn kaarten niet te checken om te weten dat hij een flush had. Alright, het was iets. Niet veel, maar iets. Beter dan een pair. Hij keek even naar Diana. "Check." was haar reactie. Rhett knikte eens. ”Check,” zei hij op zijn beurt. Hij had geen zin om nog meer tijd te verspillen aan inzet. Hij wou wel eens weten hoe dit spelletje eraan toe zou gaan. Hij draaide zijn kaarten om. ”Flush,” stelde hij zijn combinatie vast. Kalm keek hij haar aan en vouwde zijn handen._________________

X THEME X VOICE X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t564-link-graves
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Re: Wolves Without Teeth   za nov 18, 2017 6:48 pm"Excuse me? A liar?" Diana keek de jongen verontwaardigd aan - een blik van afkeur. Ze lachte schamper, rolde met haar ogen. "Some people actually do have feelings and a social life, but sure." Laat dan ook maar. De poging een gesprek aan te knopen en de onbekende wat los te laten komen was geen succes en tijd verspillen aan een lastige gozer als deze stond niet op haar planning. De blondine zakte wat achterover en veranderde haar houding wat. Hoe ze net nog redelijk geïnteresseerd naar voren had geleund in de afwachting tot een normaal, menselijk antwoord, hoe ze nu wat terughoudend ging verzitten en hem met lichte ergenis bekeek. Nog meer motivatie om hem volledig neer te halen, te winnen.

Hij checkte op zijn beurt, ook. Ze stond op het punt haar kaarten toonbaar te maken aan Rhett, maar op dat moment trok hij zijn mond open en onthulde hij zijn combinatie. Flush. Fuck. Diana beet op haar onderlip en draaide ze - of beter gezegd, smeet ze - haar kaarten op tafel. "Straight." Net wat lager. Als ze met wat vrienden in dit spel gedoken was, had ze op het punt gestaan haar verlies met een lach te accepteren en waarschijnlijk al aangeschoten (want kom op, bijna niemand speelt dit spel zonder de aanwezigheid van alcohol) een kledingstuk uitgetrokken. Nu zat ze tegenover Meneer Chagrijn die ze absoluut geen overwinning gunde. Ze vond zijn blik, keek hem waarschuwend aan met een gezicht dat 'waag het een opmerking te maken' liet merken.
Zonder de blik van de jongen los te laten knoopte ze de knoopjes van haar witte blouseje los, liet deze van haar schouders glijden en legde ze deze passief agressief naast haar neer op een lege stoel. Nog steeds passief agressief greep ze opnieuw naar kaarten en maakte alles klaar voor een vervolgronde. Oké, nieuwe kansen. Ze legde een beginnend bod neer. "Call."

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Link Graves
Inside Storm
Inside Storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 37
IC-berichten : 27
Registratiedatum : 08-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Link, Haythel, Seji, Jinn, Zeal, JR, Gerome, Elesis, Namida, Tissa, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weather || Split Persona
Uiterlijke leeftijd: 18 years
Quote: My angel and my demon like talking to each other, but I just can't seem to understand them.

BerichtOnderwerp: Re: Wolves Without Teeth   zo nov 19, 2017 11:30 am


"Excuse me? A liar?" Rhett keek op en keek haar enkel wat aan. Het leek erop dat ze die woorden niet goed leek te kunnen hebben. Too bad. Mevrouw lachte schamper en rolde eens met haar ogen voordat ze verder sprak: "Some people actually do have feelings and a social life, but sure." Rhett grijnsde wat. Dacht ze dat het zo in elkaar zat? ”I do have feelings and do have a social life, but you’re not interested in them, so why ask? That’s why I call you a liar. You’re just asking it because you don’t want it to be awkward or feel obligated to ask. You don’t ask it because you really care about what I think or feel,” versterkte Rhett zijn punt.

Het einde van de eerste ronde naderde. Na nog een inzet, waar geen van hen verhoogde, werd het tijd om hun kaarten te laten zien. Rhett legde zijn kaarten neer en benoemde zijn combinatie. Het meisje beet op haar onderlip, waarna haar kaarten op de tafel werden gesmeten. "Straight." maakte ze duidelijk. Rhett grijnsde even triomfantelijk en keek toe hoe ze haar blouseje begon te ontknopen. Hij kreeg een blik toegeworpen dat hem ervan weerhield om een opmerking te maken, maar hij genoot zeker van de triomf en dat was in de grijns rond zijn lippen te zien. Zodra de blouse op tafel lag, nam Diana het hef in handen om de kaarten te schudden en te verdelen. Het inzet werd geplaatst en de tweede ronde begon. "Call." begon Diana. Rhett keek even een seconden naar zijn kaarten. Opnieuw zo flut als wat. ”Call,” herhaalde hij en nam het initiatief om de eerste drie kaarten op tafel te leggen. Zo de kaarten gezien had hij nog steeds niks, maar hij had een beste pokerface opgezet en zo proberen het spel goed te spelen._________________

X THEME X VOICE X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t564-link-graves
Diana Maylinn
I of the storm
I of the storm
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 03-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : Diana ;; Juniper ;; Fallon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Storm Control
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: When your talk is as low as your head is high.

BerichtOnderwerp: Re: Wolves Without Teeth   zo nov 26, 2017 7:26 pm"You, a social life? I feel sorry for the friends you have." Als hij zo ging beginnen, ging ze ook niet meer de 'zonnestraal' uithangen en deelde ze zijn bittere gedoe maar. Ze had haar poging gedaan de jongen nog enigszins een beetje op het optimistische spoor te brengen - voor zover dat uberhaupt mogelijk was - maar tevergeefs. "Call me whatever you want. Sure." Ze zei het op zo'n manier die liet blijken dat ze het allemaal maar voorbij liet gaan en dat ze zijn geklets niet in haar opnam. Het was dat ze nu ook eenmaal in dit spelletje verwikkeld zat was ze absoluut niet weg van wilde stappen, anders had ze de benen allang genomen. Hij was niet bepaald het type gezelschap waar ze vrijwillig de middag mee besteedde. Kon ze net zo goed Olivia of een ander persoon opzoeken die wel in waren voor wat humaan, zorgeloos geklets.

Jahoor, hij had het nodig gevonden breed te grijnzen toen ze haar kaarten onthulde en het liet blijken dat ze deze ronde verloren had. Niet alsof ze als het andersom was geweest ze ook niet had gelachen, maar dat deed er niet toe. Gelukkig hield hij zijn mond. Nadat het haar beurt was geweest liet ook Rhett weten te gaan voor een 'call'. Drie kaarten werden op de tafel gelegd en Diana beet op haar lip. Dit ging wel oké. Haar ogen gingen van de kaarten naar de jongen, toen ze haar mond opentrok: "Raise." Ze schoof een aantal fiches naar voren, bij de verzameling die er al lag. "So, you just wanna play this game in total silence?"

_________________


[ and wait ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t737-diana-maylinn#16097
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Wolves Without Teeth   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wolves Without Teeth
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: f i r s t . f l o o r :: p l a y r o o m
-
Ga naar: